sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Hyvää pääsiäisen jatkoa!


Hyvää pääsiäisen jatkoa kaikille! En ole ehtinyt ja väsymykseltä myöskään jaksanut kirjoitella. Lukuisia meheviä aiheita olisi kuitenkin pöytälaatikossa. Toivottavasti tilanne mahdollistaisi näihin paneutumisen lähiaikoina.

Viime viikolla pikkumies sai kaksi uutta hammasta ja meno on ollut sitten sen mukaista. Äidille ei edelleenkään anneta armoa... Viime yön unikoulu oli helvetistä! Kaksi tuntia huutoa kurkku suorana. Homma vaati isältä ja äidiltä melkoista luonteenlujuutta. En ryhtyisi tähän, jos ei olisi aivan pakko. En vain enää kestä tätä valvomista - en fyysisesti enkä psyykkisesti.

Voiko tästä rääkistä syntyä mitään hyvää? Onko hyvä uni ylipäätään mahdollista imettävälle äidille? Tuntuu, että hyviä vaihtoehtoja ei ole. Olo on melkoisen epävarma ja nurkkaan ahdistettu.

3 kommenttia:

  1. Tsemppiä! Kuulostaa niin tutulta. Meillä tassuttelu unikoulun tulokset alkoi näkyä muutamassa viikossa. Nyt nukahtaa hyvin iltatoimien jälkeen. Kannattaa jatkaa sitkeästi!

    VastaaPoista
  2. Kiitos tsempeistä! Meillä ei ole ollut nukahtamisen kanssa yleensä ongelmia. AAA on nukkunut aina omassa sängyssään, joten nukahtaa sinne pääasiassa hyvin itsekseen. Tosin laitetaan nukkumaan vasta klo 21-22, jolloin ei tarvitse enää kauheasti unta odotella.

    Meillä ongelmana on jatkuvat heräilyt yöllä. Viime viikolla heräiltiin huutamaan viisi kertaa klo 23:00-7:00 välillä ja mikään muu ei rauhoita paitsi rinta. Nyt on pari yötä yritetty silitellä uneen ja rintaa annoin viime yöllä klo 2:30 ja 6:30. Reklamaatio on ollut hyvin äänekäs... Täytyy varmaan yrittää tovi mennä tällä kahdella yösyötöllä ja sitten katsoa, jos saisi sen vähennettyä yhteen...

    VastaaPoista
  3. Joo varmasti hyvä lopettaa asteittain yösyötöt. Meillä auttoi iltavelli ja 5 ateriaa päivässä niin ei enää itkenyt nälkää. Paljon auttoi myös että mies hoiti pullolla yhden yösyötöistä 😅.

    VastaaPoista

Jätä tähän kommenttisi. Kommentit julkaistaan moderoinnin jälkeen.